Christina Buter Lozano
Founder

Christina Buter Lozano Founder van FaceClock heeft na haar internationale Bachelor Degree in Communicatie, gewerkt voor groot vastgoedbeheerder BRIC Group. Deze partij is gevestigd in Dubai, Hongarije, Spanje, Florida en Brazilië. Na ook hier een salestrackrecord te hebben opgebouwd binnen twee jaar heeft zij besloten zich bezig te willen houden met de ontwikkeling van SaaS-producten. Het is een groot genoegen en uitdaging voor haar om zich nu volledig te mogen inzetten op het gebied van business-development en alles wat te maken heeft met het ondernemen. Christina staat bekend om haar doorzettingsvermogen, klantgerichtheid en geduld. Geen probleem is te moeilijk voor haar en de klant staat te allen tijde op número uno. Haar doel is dan ook het verder helpen, verbeteren en makkelijker maken van de werkprocessen. Kwaliteit boven kwantiteit en daar mag best wat tijd in geïnvesteerd worden. 

Paul Bosveld
CTO

Paul Bosveld is verantwoordelijk voor verschillende uitgebreide ERP systemen in Nederland met menig grote klanten op zijn naam. Zo gebruikt Schiphol zijn systeem om de ongediertebestrijding in te verwerken en zorgt hij ervoor dat medewerkers in onze Rotterdamse Haven op een veilige manier elke dag de containers kunnen laden en lossen. Het is een eer en groot genoegen om Paul Bosveld als CTO en mede-aandeelhouder bij ons team te hebben. Paul is zeer nauwkeurig, gedetailleerd en staat altijd open voor nieuwe oplossingen op nieuwe markten. 

Rick Boerebach
Developer

Rick Boerebach heeft jarenlange ervaring in de internet en softwarewereld, daar hebben we minsten vier página’s voor nodig om dat te beschrijven. Bekijk hier zijn video. Rick is te zien in het TV-programma Hunted waar hij op technisch gebied zijn bijdrage levert. Rick is zeer snel, perfectionistisch en oplossingsgericht. Het is een echte topper om mee te werken omdat Rick vrijwel altijd binnen 60minuten een probleem weet op te lossen en Live zet. Zijn bijnaam op kantoor is dan ook Rick60! 

Frans ten Brinke
CFO

Frans ten Brinke heeft 32 jaar voor ABN Amro MeesPierson gewerkt en is nu zo’n 13 jaar actief als operator voor private equity bedrijf Waterline Capital BV. Voor FaceClock houdt Frans zich uiteraard bezig op financieel gebied maar ook Business Development. Out of de box denken is geen probleem er is altijd wel een oplossing! 

Sander Vrolijk
Media & Marketing

Sander Vrolijk houdt zich bezig met alles wat met Media te maken heeft. Hij doet eer aan zijn achternaam en is dan ook altijd vrolijk op kantoor. Filmpjes en illustraties moet je aan hem overlaten. Creativiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Voor al onze marketing activiteiten kunnen we bij Sander terecht en hij vindt het leerzaam om te werken met nieuwe technieken!