Gezichtsherkenning & Urenregistratie

Inkloksysteem door inklokken met je gezicht 

Middels het inkloksysteem van FaceClock, klokken medewerkers gemakkelijk in en uit, met hun gezicht. Wanneer je met je gezicht inklokt kom je terecht in het Worklog interface.

Klanten van FaceClock laten hun personeel met eigen Smartphone gemakkelijk inklokken via gezichtsherkenning!

Inklokscherm in de cloud voor alle medewerkers 

Hier kun je als medewerker werktaken, vakantiedagen, gewerkte uren etc. in doorgeven. Sommige klanten kiezen er voor om de werktaken aan het einde van de dag in de urenregistratie app aan te geven. Ook kun je per gewerkte taak aangeven hoe lang je daarover hebt gedaan. Onze urenregistratie app houdt dus niet alleen de in- en uitkloktijden bij maar ook creëert het inzicht in de werktaken en de tijd die hiervoor gewerkt is. 

Wil je weten hoe dit werkt en het zelf proberen?
Volg het
stappenplan hieronder en ervaar de gezichtsherkenning van FaceClock zelf. Er gebeurd niets met jouw gegevens, dit is enkel een testfunctie voor nieuwe FaceClockers. Wanneer je wilt testen zul je eerst toestemming moeten geven voor de gezichtsherkenning. Dit is namelijk verplicht. De toestemming geef je eenvoudig in FaceClock zelf.
Lees hier alles over AVG en gezichtsherkenning.

Test FaceClock zelf
Klik hier voor de demo-omgeving.

Stap 1: Voeg een nieuw persoon toe bij Personen! 

Stap 2: Geef toestemming via E-signing

Stap 3: Maak 4 foto’s van jezelf en klik op Done. 

Stap 4: Klik op Worklogger, hier kun je nu inklokken met je gezicht! 

Zelf toestemming geven
Gelukkig heeft FaceClock ervoor gezorgd dat je in de urenregistratie app zelf toestemming kan geven voor de gezichtsherkenning. Dit kan gemakkelijk door een digitale handtekening (E-signing). De toestemming van alle personeelsleden worden automatisch opgeslagen en zijn altijd voor jou toegankelijk.